Evaluare

Ca și încheiere pentru Noaptea Muzeelor, am pregătit o mică proprie evaluare a evenimentului, vă invităm să ne ajutați cu propriile păreri folosind chestionarul de la https://www.surveymonkey.com/r/ZG5DY57.

Credem că per total ne-am descurcat bine. Pe parcursul serii am găzduit peste 50 de participanți, am cunoscut mai mulți amatori de cinematografie din Reșița și nu numai și sperăm ca pe viitor să păstrăm legătura cu cei mai pasionați dintre voi. Credem cu tărie că împreună putem face lucruri bune, nu numai pentru comunitatea locală, dar și pentru mișcarea de cineamatorism din România.

Am dori să mulțumim în mod special cineclubiștilor reșițeni care au luat parte la eveniment (domnul Doru Marcu de la cineclubul Optic ’76, Ioan Toth de la cineclubul Focal XX și Francisc Csonka de la cineclubul Energia) cât și domnului Emil Mateiaș, fondator al cineclubului Oțelul Roșu. De asemenea am dori să mulțumim partenerilor, Universitatea Eftimie Murgu, Casa de Cultură a Studenților, Metarsis, One World Romania și Filmul Usturoi.

Au fost și câteva probleme pe care dorim să le remediem pe viitor, respectiv întarzierea proiecției de filme peste programul stabilit inițial, și sonorizarea slabă pe timpul proiecției, în special în a doua parte a serii. Deja am luat măsuri interne pentru a ne asigura că aceste două probleme să nu mai apară pe viitor, cel puțin nu în aceeași măsură.

Mai jos, o poză făcută în miez de noapte cu echipa vinovată de organizarea și implementarea evenimentului, în formulă completă.

Echipa Muzeului Cineastului Amator

Echipa Muzeului Cineastului Amator

 

După cum vedeți, suntem o mână de oameni (fără un deget). Dacă sunteți pasionați de cinematografie și cineamatorism, vă așteptăm să ne contactați. Un mic preview pentru următorul proiect mai mare din cadrul muzeului îl puteți vedea aici:

 

Galerie foto

Share This

Share this post with your friends!